Lieve Luisteraars,

 

Well, this is it! Voorlopig… ik ben na meer dan 8 jaar radio maken toe aan een periode van wat meer rust en even geen wekelijkse deadlines om een uitzending klaar te hebben.

 

Mijn podcasts en uitzendingen heb ik altijd met heel veel plezier gemaakt, maar wel naast mijn gezin met twee kleine kinderen en een prachtige baan.

 

Ik heb al mijn muziekliefde in het programma gelegd en dat heeft mij altijd veel energie gegeven. Tegelijkertijd was het in de drukkere perioden vaak nachtwerk om de podcasts klaar te krijgen.

 

Met het stopzetten van de Americana Music Club is mijn passie voor muziek in geen enkel opzicht verminderd. De tijd die vrij komt ga ik besteden aan die prachtige albums luisteren die thuis zelfs nog in het folie liggen, documentaires bekijken en mooie boeken lezen. En ja, hierover zal ik zo af en toe ook één en ander met jullie op facebook delen. Want muziek verbindt en maakt dat we weer wat liever voor elkaar zijn. Vandaag de dag kan de wereld dat wel gebruiken.

 

Ik sluit overigens niet uit dat ik in de toekomst weer een programma ga maken. Ik heb dit weekend te horen gekregen dat ik een levenslange terugkeergarantie heb op Rootsparadise.

 

Iedereen die mijn programma een warm hart toedraagt: bedankt! En wie weet, komen we elkaar onderweg weer tegen!

 

X

Marthijn

 

Hieronder mijn voorlopig laatste uitzending met jaren ’90 Americana, laat je verrassen!!